ALLVIEW - X4 Soul Infinity

SMARTPHONE ALLVIEW - X4 Soul Infinity - cu AVI, PRIMUL ASISTENT VOCAL IN LIMBA ROMANA


 X4 Soul Infinity - Este mai mult decat un smartphone.

X4 Soul Infinity este smartphone-ul care ti-l prezinta in premiera pe AVI, primul asistent vocal in limba romana. Activeaza-l printr-o simpla apasare de buton si iti va face viata mult mai usoara.

VEZI DISPONIBILITATEA/ CUMPARA AICI!



Iata cateva din caracteristicile speciale pentru ALLVIEW - X4 Soul Infinity:

Sticla SAFIR - Pentru fotografii clare un timp indelungat, camera este protejata de o sticla din safir ce asigura protectia impotriva zgarieturilor.
Deschiderea diafragmei f/1.8 asigura imagini luminoase, pline de culoare, chiar si atunci cand lumina nu este foarte intensa.

Selfie camera  8MP** f/2.0 - Camera frontala este prevazuta cu Flash, ce iti ofera selfie-uri luminoase chiar si atunci cand gradul de iluminare nu este foarte ridicat.

Un display mai mare, dar care nu te incomodeaza atunci cand il folosesti cu o singura mana. Pare greu de imaginat? Display-ul de 5,7” este extrem de confortabil chiar si atunci cand il utilizezi cu o singura mana datorita proportiei 18:9.

Panoul 2.5D ofera terminalului un aspect premium, iar sticla rezistenta la zgarieturi il protejeaza de incidente nedorite.

Trei variante de culoare isi etaleaza farmecul discret. Tehnologia IML Art ofera straluciri de oglinda carcasei X4 Soul Infinity, in timp ce rama metalica asigura rezistenta sporita.



Oferta realizata ca afiliat la Allview si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog

Comentarii

Postări populare