BESTIA din Desktop Gaming Serioux Gamer Powered by ASUS

Sistem Desktop Gaming Serioux Gamer Powered by ASUS cu procesor Intel Core™ i5-7400 Kaby Lake 3.0GHz, 8GB RAM DDR4, 1TB HDD, 120GB SSD, ASUS Pheonix GeForce® GTX 1050 Ti 4GB



Acuma puteti profita de oferta care aduce 20% DISCOUNT pentru acest super-desktop - VEZI DISPONIBILITATEA pentru Desktop Gaming Serioux Gamer Powered by ASUS

O alianță ineresanta intre Serioux si ASUS! Trebuie sa recunoastem ca la imagine face toti banii - arata foarte ... încins, desi din specificatii rezulta tocmai contrariul - racire mult mai buna dacat sistemele mai vechi, o durata de viata superioara!

O descriere scurta dar cuprinzatoare pentru Desktop Gaming Serioux Gamer Powered by ASUS gasiti mai jos:


Computerele desktop si dispozitivele mobile pot lucra mai mult, pot porni mai repede si pot sustine grafica la rezolutii mari datorita procesoarelor din seria Intel Core.
A 7-a generatie Intel Core i5 va ofera experiente impresionante in jocuri si aplicatii complexe. Va puteti juca si lucra fluent, intr-un mediu cu timpi de raspuns foarte mici.


Enhanced Intel SpeedStep Technology permite sistemului sa ajusteze dinamic tensiunea si frecventa procesorului, ceea ce poate duce la un consum de energie mai scazut si reducerea caldurii emanate de acesta.
Prin scaderea de energie electrica si termica pe PC-uri desktop, constructorii de sisteme pot (in functie de configuratiile de sistem) reduce acustica si chiar sa dezvolte forme mai inovative si mai mici.


In plus, aceasta caracteristica poate ajuta consumul de putere pentru companiile cu infrastructuri electrice limitate. Combinat cu caracteristici de economisire a energiei existente, Intel SpeedStep Technology poate oferi un echilibru excelent intre furnizarea de energie atunci cand aveti nevoie si conservarea ei atunci cand nu aveti nevoie.
Solutia perfecta pentru sistemul vostru compact!


Placile video ASUS Phoenix GeForce GTX 1050 Ti sunt echipate cu un ventilator cu rulmenti dubli, pentru o durata de viata de 4X mai lunga a placilor video, si Tehnologie Auto-Extreme Technology cu componente Super Alloy Power II pentru un nivel superior de stabilitate.
Aplicatia GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster ce insoteste ASUS Phoenix GeForce GTX 1050 Ti permite ajustarea intuitiva a performantei si streaming instantaneu al actiunii din jocuri. Aceasta ofera cea mai buna experienta in jocuri cum ar fi Overwatch, Dota 2, CS Go si League of Legend.

Durata de viata de 2X mai lunga
Fara a mai suferi de problemele de uscare a uleiului suferite de catre ventilatoarele cu rulmenti cu maneci, ventilatorul cu rulmenti dubli cu bile instalat pe ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 Ti rezista de 2X mai mult. Datorita fenomenului redus de frictiune, functioneaza si la parametrii superiori, imbunatatind semnificativ durata de viata a placii video si eficienta sistemului de racire.

VEZI DISPONIBILITATEA pentru Desktop Gaming Serioux Gamer Powered by ASUS


Oferta realizata ca afiliat la eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


Comentarii

Postări populare