Microsoft Surface Studio i7 2TB 32GB RAM/ 1TB 16GB RAM

Microsoft Surface Studio - cea mai buna experienta


Microsoft Surface Studio este o noua categorie de device-uri, conceput pentru a te plasa in mijlocul procesului de creatie! Iti transformi biroul intr-un veritabil STUDIO!
La finalul articolului am pus si doua video-uri cu prezentarea acestui device.


Disponibil in doua variante - ambele pot fi vazute AICI
sau:
Microsoft Surface Studio i7 2TB 32GB RAM
si
Microsoft Surface Studio i5 1TB 16GB RAM

Surface Studio este conceput pentru procesul creativ. Afișajul PixelSense ™ 28 "vă oferă o pânză uriașă pentru toate tipurile de lucru - grafica, filme, harti, benzi desenate, tot ce iti poti imagina in materie de grafica. Are flexbilitate in a-l pozitiona astfel incat sa fie comod pentru lucru - folosiți-l în poziție verticală sau trageți-l ca o masă de redactare.



Uitați-vă la această suprafata pentru toate specificațiile tehnice. Tot ce trebuie să știți despre bogatia puterii creative a Surface Studio poate fi găsit chiar aici, pe aceasta suprafata.

Se poate considera ca acesta este un nou instrument pentru procesul de creatie
Surface Dial este o modalitate complet nouă de a interacționa cu tehnologia și de a crea în modul cel mai natural și mai imersiv. Stocați, personalizați, accesați, navigați și reimaginați unelte fizice în lumea digitală - de la concept la creație.
Apăsați și mențineți apăsată tasta de selecție pentru a afișa un meniu radial de instrumente, făcând mai ușor și mai repede accesul la tools, sprijinind în același timp fluxul de lucru.


Faceți sarcinile zilnice simple și distractive. Reglați volumul pe piesa preferată. Derulați prin articole de știri fără să atingeți tastatura sau mouse-ul. Zburați prin orașul dvs. local în Hărți Windows.

Când este utilizat cu Surface Studio, Surface Pro și Surface Book 2, suprafața de apelare vă permite să reimaginați modul în care proiectați. Plasați-o direct pe ecran și urmăriți-vă cum un "color picker" sau o rigla apare cu magie pe masa dvs. digitală de redactare.
Simți-ți munca
"Haptic feedback" oferă vibrații utile prin corpul de aluminiu care se simt in vârful degetelor, pentru a vă ajuta să rămâneți în acest moment și să vă simțiți total în legătură cu munca dvs.

Mai jos aveti doua video-uri de prezentare extrem de edificatoare, detalii complete si disponibilitate pentru Microsoft Surface Studio i7 2TB 32GB RAM - VEDETI AICI!

Oferta realizata in afiliere cu QuickMobile si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!




Comentarii

Postări populare